Számítógép hálózat kiépítése és javítása

Napjaink egyik legfontosabb munkaeszköze a számítógép, ami csak hálózatba kapcsolva képes adatkommunikációt megvalósítani, így kiszolgálni a mindennapi informatikai igényeinket: ami lehet elektronikus levelezés, de akár a napjainkban egyre népszerűbb távmunka egy VPN kapcsolaton keresztül.

network connectors

Egy modern, nagy sebességű és megbízhatóan működő számítógépes hálózatot csak szakember képes megfelelően megtervezni és kiépíteni.

Modern otthoni számítógépes hálózat tervezése és kiépítése

Egy modern háztartásban is szükséges a gyors és megbízható (nem elsősorban csak wi-fi alapú) számítógépes hálózat kiépítése, amin keresztül intézhetjük az otthon felmerülő informatikai feladatainkat és amin keresztül távmunkát is tudunk végezni.

otthoni-networkEgy modern otthonban szükséges lehet az okos eszközeinket ellátni a megfelelő minőségű online kapcsolattal éppúgy, mint a megfelelő adattárolást biztosítani a családi fotóknak, dokumentumoknak és filmeknek.

Okos eszközeink közötti kommunikációt és az adataink elérhetőségét mind otthonról, mind az Internet felől csak egy megbízhatóan kiépített és tűzfalazott (biztonságos) otthoni hálózat képes ellátni.

Mérnök Informatikusként vállalom bármilyen nagyságú otthoni számítógépes hálózat tervezését, kiépítését, valamint annak biztonságossá tételét.

Kisvállalati (céges) számítógépes hálózat tervezése és kiépítése

Egy modern vállalkozás fontos munkaeszköze a informatikai rendszere. Minden informatikai rendszer annyit ér, amennyire képes az adott feladatokat ellátni, valamint mennyire képes az adataink védelmét biztosítani. Az is roppant fontos, hogy rendszerünk mennyire skálázható, mennyire képes változó igényeink kielégítésére.

Tervezés nélküli, egyszerű olcsó eszközökből kiépített céges informatikai hálózat nem csak kis hatékonyságú lehet, hanem veszélyes megoldás is: adatvesztés, adatlopás és akár a cég üzleti titkainak elvesztése is bekövetkezhet!

Egy céges informatikai hálózat megtervezése, igényeknek megfelelő testreszabása épp úgy fontos, mint egy jó üzleti terv.

kisvallalati-networkEgy modern cégnél az informatikai hálózat segítségével megoldott a cég működéséhez szükséges teljes adatkommunikáció, a céges szoftverek közötti adatcsere éppúgy, mint a távmunkások kiszolgálása, továbbá az adatok mentési, visszakeresési feladatainak biztosítása.

Egy modern informatikai hálózatnál nem csak a rendszer kiépítése a feladat, hanem egy jól működő rendszer nélkülözhetetlen része a megfelelő IT szupport biztosítása és a rendszer naprakész állapotban tartása is!

Mérnök Informatikusként vállalom kis- és közepes méretű céges hálózat megtervezését, kiépítését akár a pár fős kisvállalkozási rendszertől egészen a több telephelyes és közepes méretű céges rendszerekig.

Cégeknek az alábbi feladatokban is tudok segítséget nyújtani:

  • Informatikai hálózat megtervezése és kiépítése
  • Informatikai eszközök, számítógépek: szerverek és kliens számítógépek beszerzése és beüzemelése
  • IT biztonsági eszközök tervezése és kiépítése: tűzfalak, vírusvédelem, mentési eszközök és megoldások, továbbá RAID tömbök és tükrözéses adatvédelmi megoldások kiépítése
  • VPN hálózatok és telephelyek közötti adatkapcsolati hálózatok kiépítése, mind virtuális, mind vezetékes vagy vezeték nélküli alapokon
  • IT tanácsadás, megoldáskeresés

Válassza a megbízható és megfizethető megoldást, keressen még ma elképzeléseivel.